Transfer .com , .org , .net , .biz , .info

Alvorens wij deze transfer kunnen opstarten dient u 2 acties te ondernemen die vastgelegd zijn in de voorwaarden voor het transfereren van domeinnamen met de extenties .com; .net; .org; .biz en .info.

De eerste actie die moet ondernomen worden is het UNLOCKEN van uw domeinnaam. Deze actie dient u specifiek aan uw huidige agent aan te vragen omdat enkel deze partij de mogelijkheid bezit om deze actie door te voeren.

De tweede actie is het doorsturen van de AUTHORISATION KEY naar --> https://www.rs-host.eu/index.php/contact . Deze authorisation key kunt u enkel bekomen bij uw huidige agent. Deze agent dient u deze key door te sturen, waarna u deze kan doorsturen naar bovenstaande link.

Deze twee acties zijn noodzakelijk voor het opstarten van de transfer van uw domeinnaam, zonder beide acties kan uw domeinnaam niet getransfereerd worden naar rs-host.

Zodra rs-host de authorisation key ontvangt van u, starten wij de transfer van uw domeinnaam op. Hierbij wordt er een email verstuurd naar het administratieve contact ter goedkeuring van de transfer. De goedkeuring dient binnen vijf dagen te gebeuren, zo niet zal de transfer falen. Zodra de goedkeuring gebeurd is, zal de transfer binnen maximaal 7 dagen afgerond zijn.

Indien het emailadres van het administratieve contact niet correct blijkt te zijn, dient u opnieuw uw huidige agent te contacteren. Deze dient dit emailadres dan aan te passen naar een werkend emailadres zodat u de goedkeuring kan geven voor deze transfer.

Zodra de transfer naar de diensten van rs-host is afgerond krijgt u van ons hiervan de bevestiging.

on vrijdag april 13 by ine
© 2017 rs-host onderdeel van rs-data.com.

Please publish modules in offcanvas position.