Caching opties zoals Redis, Memcached en Varnish

Caching is het aanbieden van een extra geoptimaliseerde opslagplaats voor veelgebruikte data en maakt uw website of webwinkel daardoor sneller.

Gebruikt u een Content Management Systeem (CMS) zoals Wordpress, Drupal, Joomla of Magento? Veel van deze softwarepakketten hebben standaard – of via extra modules – ondersteuning voor de nieuwste technologieën die de performantie van uw website aanzienlijk verbeteren. Rs-host biedt de meest populaire van deze opties aan: Redis, Memcached en Varnish. Het activeren van zo’n module kan vaak leiden tot een mooie snelheidswinst op websites bij een hoog volume aan bezoekers.

Redis

Redis is een cachingtechnologie die webapplicaties snel data laat bewaren en terug oproepen uit geheugen. Redis is net als Memcached een distributed cache, maar heeft meer onderliggende mogelijkheden. Rs-host gebruikt Redis non-persistent.

Memcached

Memcached is een cachingtechnologie die webapplicaties snel data laat bewaren en terug oproepen uit geheugen, vaak veel sneller dan met een achterliggende klassieke databank te werken.

Varnish

Varnish is een reverse HTTP proxy, ook wel een HTTP accelerator genoemd. Het slaat bestanden of fragmenten van bestanden op in het geheugen, zodat uw site sneller werkt en de server minder belast.

Het is mogelijk om Redis, Memcached en Varnish te bestellen via My rs-host.

on zaterdag april 14 by ine
© 2017 rs-host onderdeel van rs-data.com.

Please publish modules in offcanvas position.