Verbruik factureren en meten

Om u een nauwkeurigere en flexibelere facturatie te kunnen aanbieden hebben wij ons systeem verbeterd: één keer per uur wordt een beeld opgeslagen van uw account. Hierdoor kunnen wij u nu enkel aanrekenen wat u daadwerkelijk gebruikt hebt.

U kunt nu de Pay-As-You-Use functie van uw controlepaneel gebruiken om een gedetailleerd dagelijks rapport te bekijken van uw kosten en een schatting van de maandelijkse kosten.

Om de Pay-As-You-Use functie te vinden volgt u deze stappen:

 1. Log in op uw controlepaneel My rs-host .

  My Combell

 2. In het horizontaal menu bovenaan klikt u op Administratie.

  Administratie

 3. In het menu links klikt u op Pay-as-you-use.

  Pay-as-you-use

 4. Hier ziet u nu een lijst met alle facturatieperiodes met de bijhorende datums, het aantal actieve accounts en het aantal verrekende / te verrekenen bedragen. Klik op Details bij de afrekenperiode die u wil bekijken.

 5. Op dit scherm ziet u de actieve accounts, de actieve add-ons, de gebruikte service packs, de gefactureerde dagen, en de totaal maandelijkse prijzen.

  Details

  1. Noteer dat accounts en add-ons die minder dan 2 dagen actief waren (48u) niet aangerekend orden. Wanneer u echter de account/add-on binnen de eerste 48u niet gewist hebt, dan zal die aangerekend worden - vanaf de eerste dag dat hij aangemaakt werd.

  2. Indien u deze maand een nieuwe account of add-on toegevoegd hebt en die bestond langer dan 48 uur, dan zullen de kosten beginnen te lopen vanaf het eerste uur dat de account / add-on toegevoegd was, tot het laatste uur van de maand.

  3. Indien u een account of add-on deze maand op een bepaald moment gewist hebt, dan zullen de kosten ophouden op datzelfde tijdstip (dag/uur).

  4. Indien u bij een account een upgrade of downgrade uitgevoerd hebt, dan zal die twee keer vermeld worden - een keer voor de lagere, en een keer voor het grotere pakket, met de bijhorende prijzen en duurtijd.

on zaterdag april 14 by ine
© 2017 rs-host onderdeel van rs-data.com.

Please publish modules in offcanvas position.