Forecast functie raadplegen

De forecast functie berekent de prijs van de resources die u tot nu toe deze maand verbruikt hebt, en voegt de prijs toe van de resources die u nog zal gebruiken tot het einde van de maand (indien uw accounts onveranderd blijven). Het totaal is uw geschatte maandelijkse afrekening voor de lopende periode.

Om de voorspelling te vinden volgt u deze stappen:

  1. Log in op uw controlepaneel My rs-host

    My Combell

  2. In het horizontaal menu bovenaan klikt u op Administratie

    Administratie

  3. In het menu links klikt u op Pay-as-you-use.

    Pay-as-you-use

  4. Hier ziet u een lijst met afrekenperiodes met de bijhorende datums, aantal actieve accounts en totaal verrekende / te verrekenen accounts. Klik op Details van de afrekenperiode die u interesseert.

    Details

  5. Op dit scherm ziet u de actieve accounts, actieve add-ons, verbruikte service packs, gefactureerde dagen, en totale maandelijkse bedragen.

    • Een account of add-on die minder dan 48 uur bestaat, zal niet aangerekend worden.

Dit gedetailleerde rapport moet onze resellers op volgende manier helpen:

  • Downgrades plannen.

    • Uw maandelijkse budget plannen kan een reden zijn om te overwegen om de hosting accounts te downgraden waarvan het potentieel niet ten volle gebruikt wordt.
  • Upgrades plannen.

    • Berekende de gezamenlijke prijs voor de hostingpakketten en add-ons van uw klanten. Vergelijk dit met de prijs van grotere pakketten. Een upgrade kunt u geld besparen en uw klanten gelukkiger maken.
  • Bekijk een overzicht van alle aangerekende accounts.

    • Uw (geschatte) maandelijks overzicht geeft u een real-time beeld van de kosten van de diensten die u en uw klanten gebruiken. Maar dit kan ook een handige tool zijn om ongebruikte accounts op te merken die u vergeten bent te wissen. Zoals bijvoorbeeld test accounts die u niet langer nodig hebt.
on vrijdag april 13 by ine
© 2017 rs-host onderdeel van rs-data.com.

Please publish modules in offcanvas position.