CMS ondersteunt door rs-host

Een CMS (Content Management Systeem) is een programma waarmee u een website of applicatie op gebruiksvriendelijke manier kunt aanmaken en wijzigen, zodat u zelf niet of weinig moet coderen. Na installatie krijgt u een gebruikersnaam als beheerder en een wachtwoord waarmee u het kant-en-klare systeem in de backend kunt betreden en gebruiken, en de wijzigingen in real time in de front-end ziet.

Een CMS kan generisch zijn of gespecialiseerd. Met rs-host hebt u de optie om enkele van de meest gebruikte CMS heel gemakkelijk te installeren.

Drupal

Drupal is een generisch open source CMS. De Drupal Core biedt de basis functionaliteiten en modules optimaliseren uw CMS voor een bepaald gebruik - als blog, shop, forum, enz.

Joomla

Joomla is een generisch CMS. Door gebruik van de Joomla extensies kunt u extra functionaliteiten toevoegen.

Magento

Magento is een gespecialiseerd, krachtig CMS voor een online winkel. Het is het CMS dat het vaakst gebruikt wordt om e-commerce sites te creëren.

WordPress

WordPress is ontstaan als blog platform, maar vandaag is het een CMS voor algemeen gebruik. Steeds vaker wordt WordPress gebruikt voor webwinkels, dankzij de populaire gratis plug-ins die u voor dit doel gebruiken kunt.

Ander CMS?

In theorie kunt u, wanneer u een actieve hosting account hebt, een CMS naar keuze installeren op volgende voorwaarden:

  • Het moet voldoen aan de systeemvereisten. Twijfelt u, contacteer ons voor uw vragen.
  • U moet de technische kennis bezitten om het CMS zelf te installeren en configureren. Bedenk hierbij wel dat het supportteam u altijd zal trachten te helpen bij de installatie van een ander CMS indien nodig, en het zelfs gratis zal installeren. Wij hebben weliswaar de meest gebruikte CMS op onze hosting cluster uitgetest, maar kunnen niet waarborgen dat elk beschikbaar CMS compatibel is met onze hosting. Contacteer onze support bij twijfel.
 
on vrijdag april 13 by ine
© 2017 rs-host onderdeel van rs-data.com.

Please publish modules in offcanvas position.