Afbeeldingen carrousel widgets

De Sitebuilder bevat een overvloed aan gratis afbeeldingen. Maar uw eigen afbeeldingen toevoegen wordt altijd wel erg gewaardeerd door uw bezoekers. Hier leert u hoe u uw afbeeldingen kunt uploaden en een carrousel kunt creëren:

 1. Klik op het tabblad 'Bestanden' in het menu uiterst links.

  Bestanden Bestandsbibliotheek

 2. U bevindt zich in uw bestandsbibliotheek. Klik op de 'Bestanden Uploaden' knop bovenaan rechts. Blader om de afbeeldingen te vinden die u wil gebruiken, en voeg die in. Sluit af met 'Sluiten'.

 3. Voeg een carrousel aan uw lay-out toe: in het widget-menu links kiest u het tabblad 'Media'. Klik en versleep de Afbeeldingen Carrousel naar de gewenste plaats in uw lay-out. De manager wordt meteen geopend.

  Klik en versleep Afbeeldingen Carrousel

 4. Links ziet u een aantal standaard afbeeldingen. Verwijder die.

 5. Voeg afbeeldingen toe vanuit de bestandsbibliotheek door te klikken op de 'Add Image' knop te klikken of door ze te klikken en verslepen vanuit een lokaal bestand.

 6. Schakel over naar het tabblad 'Settings & Preview'. Speel wat met het ontwerp, instellingen van de player en de geavanceerde instellingen tot u het gewenste resultaat bereikt. Rechts ziet u altijd meteen een preview.

  Settings & Preview

 7. Klik op 'Save & Close' om terug te keren.

 8. Publiceer en bekijk de preview.

 9. Herhaal deze stappen tot u het gewenste resultaat bereikt.

on vrijdag april 13 by ine
© 2017 rs-host onderdeel van rs-data.com.

Please publish modules in offcanvas position.