Kleur wijzigen van header en footer

De kleur van de header en van de footer is afhankelijk van het template dat u gekozen hebt. Sommige templates laten u kiezen uit verschillende skins.

Om de skin van uw template te wijzigen:

  1. In uw back-end gaat u naar de onderkant van het menu links. Klik op 'Ontwerp'.

    Ontwerp

  2. U bent nu in de Design Editor. Heeft uw template verschillende skins, dan kunt u dit zien in het laatste tab in het menu aan de zijkant, na Thema's, Tekst en Achtergrond. Bij sommige thema's ziet u ook Skins staan.

    Skins

  3. Kies een skin kleur en klik op 'Verzenden'.

Ervaren gebruikers kunnen stijl tags toevoegen aan de header van de website.

  1. Open uw website in een browser en bekijk de HTML-code. Zoek naar de class of id naam van header en footer divs van uw thema en de eigenschap achtergrond.

  2. In uw back-end gaat u naar onderaan het menu in de zijbalk. Klik op 'SEO'. Dit opent het SEO-paneel van uw paginanavigatie.

    SEO SEO-paneel

  3. In het luik Kop Code voegt u uw gewenste stijl in. Het voorbeeld hieronder is voor een thema waarbij de header div .top heet, de footer div .footer heet, en de eigenschap achtergrond is, met zwart als kleur.

    <style> .top {background:#000000;} .footer {background:#000000;} </style>

    Kop Code

  4. Vervang #000000 door een kleur naar keuze.

  5. Klik op 'Verzenden'

  6. Denk eraan dat u de header van elke pagina individueel moet wijzigen - u kunt verschillende kleuren gebruiken voor verschillende delen van uw site!

    Tip: Zou je de Kop Code code willen toepassen voor de hele site, dan kan dat indien je versie 3 van Sitebuilder hebt: klik op "Instellingen" en blader naar beneden: de Kop Code sectie hier telt voor alle pagina's.

  7. Klik op het 'Opslaan' icoon bovenaan rechts van uw scherm, en vervolgens op 'Publiceren'.

on vrijdag april 13 by ine
© 2017 rs-host onderdeel van rs-data.com.

Please publish modules in offcanvas position.