Header area verwijderen

U moet begrijpen dat u de header area niet volledig kan verwijderen. Wenst u geen header afbeelding, dan kunt u o.a. dit proberen:

  1. Hebt u een diashow van header afbeeldingen:

    1. Klik op Edit Header Area om de editor te openen

      Edit Header Area

    2. Wijzig alle afbeeldingen uit de collecties

      Wijzigen

    3. Klik op Apply

  2. Hebt u één header afbeelding:

    1. Klik op Edit Header Area om de editor te openen

      Edit Header Area

    2. In het menu links klikt u op Lay-out

    3. Bij Wijzig huidige lay-out kiest u No Header Image

      No Header Image

    4. Klik op Apply

    5. Klik op Sluiten

Oplossing voor gevorderde gebruikers:

  1. In het menu aan de zijkant ga je naar het tabblad SEO. Klik erop om de Search Engine Optimization instellingen te opeen. Je zal het header html-code veld vinden in het Head Code of Kop Code menu. Post de volgende code.

    <style> #header-image { display:none; } </style>

    Side menu SEOHead Code

  2. Geeft deze code niet het gewenste resultaat, dan kan de identifier verkeerd zijn - verschillende designs hebben vaak verschillende identifiers. Welke je nodig hebt kom je te weten door de broncode te bekijken. Dat doe je zo:

    1. Voor Google Chrome: Klik rechts op de header afbeelding, en kies Inspect Element uit het uitklapmenu.

      Chrome

    2. Voor Safari: Open de voorkeuren via Safari >Voorkeuren en ga naar het gedeelte Geavanceerd / Meer. Onderaan de pagina vink je het vak 'Toon het Ontwikkelaars menu' aan. Sluit de instellingen af, en ga naar de bovenkant van de pagina. Klik op Ontwikkelaar > Toon broncode

      Safari

    3. Voor Firefox: Klik rechts op de header afbeelding, en kies Inspect Element uit het uitklapmenu.

      Firefox

  3. Beweeg de cursor over de stukken code tot enkel het header oplicht in de lay-out. Kopieer deze identifier. In dit voorbeeld is jouw identifier 'header-image', en dus zou de lijn code die je moet vinden er zo uitzien:

    <div id="header-image" class="XXX"> <img src="http://…" style="…"> </div>
  4. Zie je een andere identifier of class, wijzig de bovenstaande code in het Kop Code menu. Gebruik '#' wanneer je het object aan het beschrijven bent via de identifier -de 'id' waarde- en gebruik '.' in de plaats van '#' wanneer je het object beschrijft via de class waarde.

  5. Sla je werk op en bekijk hoe de site eruit ziet op de verschillende schermen. Let op! De wijziging kan misschien nog niet meteen te zien zijn in de lay-out die je aan het bewerken bent, maar hij zal wel te zien zijn in de preview schermen - klik op het icoon met het oog in de rechter bovenhoek van je scherm.
  6. Ziet het er goed uit, kopieer dan deze code in de header-sectie van elke pagina - denk eraan dat de SEO instellingen pagina per pagina toegepast worden. Tip: Zou je de Kop Code code willen toepassen voor de hele site, dan kan dat indien je versie 3 van Sitebuilder hebt: klik op "Instellingen" en blader naar beneden: de Kop Code sectie hier telt voor alle pagina's.
  7. Ziet je mobiele versie er niet goed uit, dan moet je de verhoudingen van de afbeelding aanpassen. OF wanneer je op het tabblad Mobiel werkt, dan kan je naar de Creatieve Modus pagina overschakelen en de afbeelding hele maal veranderen..
 
on vrijdag april 13 by ine
© 2017 rs-host onderdeel van rs-data.com.

Please publish modules in offcanvas position.